dimarts, 22 de setembre del 2015

COMENTA I BUSCA UNA IL.LUSTRACIÓ PER LA SEGÜENT CITA:

''La fotografía es la única "lengua" comprendida en el mundo entero, y al acercar todas las naciones y culturas enlaza a la familia humana. Independiente de la influencia política -allí donde los pueblos son libres-, refleja con veracidad la vida y los acontecimientos, nos permite compartir las esperanzas y angustias de otros, e ilustra las condiciones políticas y sociales. Nos transformamos en testigos presenciales de la humanidad e inhumanidad del género humano.''

Helmut Gernsheim (Creative Photography, 1962)


La imatge té moltes coses que oferir-nos, a tots, independentment de qui siguem. 
En aquesta imatge veiem a un home amb unes ales de papallona. Es una fotografia, com hagués pogut ser qualsevol altre, però sembla presa en un moment exacte (que potser ha sigut preparat) en el qual se li poden donar diferents interpretacions. Pot simbolitzar llibertat de la pressió social, esperaça, un fort contrast entre moviment i angoixa etc. 
En definitiva, mitjançant aquesta imatge es poden transmetre molts missatges i pot ser aplicable en diferents ocasions. Com diu l'autor, tantes coses poden transmetre les imatges que fins i tot ens fan presencials  de la humanitat i la inhumanitat del gènere humà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada